Nyhedsbrev

INSTAGRAM

MANICURE & PEDICURE

Manicure og pedicure

MANICURE 30 min – 400 kr

Let pleje til dine hænder på farten, med CND produkter. Behandlingen starter med at neglene files og formes efter kundens ønsker, der ordnes neglebånd hvorefter der påføres lak eller polering. Behandlingen afsluttes med plejende olie til neglebånd. Til denne behandling kan man tilkøbe shellak for 170 kr.

PEDICURE 60 min – 525 kr

Behandlingen starter med fodbad tilsat lækker duftende aromaolie og rosenblade, efterfølgende får du den ultimative mineral peeling til fødderne! Marine Salt Scrub peeler og polerer tør og kedelig hud væk, så huden bliver mere blød, glat og genvinder sin ungdommelige udstråling. Så files den hårde hud væk, neglebånd og neglene ordnes, behandlingen afsluttes med lakering af negle.

LUX SPA PEDICURE 120 min – 1200 kr

Denne behandling er for dig som virkelig har brug for at forkæle dine fødder. Hvis du er gravid eller du har gået meget eller stået meget lang tid på dine ben eller efter lang rejse, så giv en fest til dine fødder. Læg dig tilbage og nyd den ultimative spa – pedicure hvor behandlingen starter med et fodbad med rosen- blade og peeling som fjerner døde hudceller fra dine ben og fødder, samt giver næring og dyb hydrering til dine fødder på grund af de aktive marine ingredienser og essentielle olier. Derefter ordnes der hård hud, neglebånd og negleform. Så får du en lymfedrænerende massage med varm olie, som er en unik massage til trætte ben eller ben med ødem fordi det letter kroppens naturlige afgiftnings processer. Derpå får du en kølende, regenererende fodmaske og vi afslutter med lakering af negle med shellak eller almindelig lak. Hele behandlingen afsluttes med frisk frugt og smoothie for at giver dig absolut velvære for din krop og sjæl.