Nyhedsbrev

INSTAGRAM

KROPSBEHANDLINGER

Kropsbehandlinger

VARM OLIE MASSAGE 60 min – 799 kr

Forkælelse med aromatisk vanilje og kanel duft En afstressende og afslappende kropsbehandling, hvor din krop bliver masseret med varm olie. Perfekt behan- dling til en kold efterårs -eller vinterdag, hvor du får varme dybt ind i hud og krop. Derudover udskiller massagen effektivt toksiner fra din krop. Den Varme olie massage virker plejende og hydrerende på huden, giver velvære og sikrer langvarig komfort.

BODY DETOX CARE 90 min – 1400 kr

En stærkt stimulerende behandling mod cellulite og vand ophobninger i kroppen og mod ujævn hudteks- tur. Dette er den nye holistiske formeringsmassage teknik med hurtige og varige resultater, der har revo- lutioneret alle tidligere metoder. Takket være rebalan- ceringen af energistrømmen i kroppen, vil fedtvæv og stagnerende væsker drage fordel af den kombinerede virkning af æteriske olier og tang, der favoriserer fjernelse af overskydende affald.

BODY WRAP 60 min – 750 kr

Massage med regenererende kropsmaske som dybt hydrerer huden og genopbygger hudceller, efterføl- gende indpakning i varmt tæppe med infrarøde stråler som fjerner inflammation, affaldsstoffer og spændinger i kroppen.

AROMA KROPSMASSAGE 60 min – 600 kr

30 min - 350 kr. Aroma Massage er en helkropmassage hvor vi anvender æteriske olier med virkestoffer, som optages gennem huden via massagen, og gennem duftene som stimulerer det hormonelle system. Denne behandling er med fokus på afslapning og afspænding af muskler.

NORDIC CARE 120 min – 1600 kr

Harmoni, balance, afslapning og livsnydelse Denne behandling er energigivende og balancerer kroppen gennem kontakt med aktive punkter der fremmer kreativitet, fysisk og moralsk styrke, øger selvtillid samt sikrer optimisme og livlighed. I behandlingen indgår amber-støv der hjælper til at organisere dine tanker og finde rigtige svar på komplekse spørgsmål. Amber virker helbredende samt afspænder muskler og sind fra stress og afbalancerer dit nervesystem. Amber opvarmer din krop og harmoniserer din følelsesmæssige tilstand. Fremgangsmåden beriger celler med ilt og fjerner toksiner, og forhindrer hudens og kroppens ældningsprocesser. Behandlingen bestå af: peeling, kropsmassage og indpakning i infrarødt tæppe og afsluttes med hovedbundsmassage og bodylotion.